Unohda hankalat vesihauteet! Itse tehty suklaalevy valmistetaan sulattamalla talous- ja valkosuklaata matalalla lämmöllä uunissa. Sattumiksi suklaalevyyn sopivat erilaiset pääsiäiskarkit oman maun mukaan. Nauti valmis suklaa itse tai vie ihanaksi tuliaiseksi!
1. Paloittele suklaat varovasti tasaisiksi riveiksi ja asettele palat leivinpaperin päälle uunipellille suorakaiteen muotoon, tiiviisti rinnakkain.
2. Sulata suklaita 75-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.
3. Marmoroi suklaa vetämällä cocktailtikulla kuvioita suklaan pintaan. Ripottele päälle (rouhittuja) karkkeja ja nonparelleja.
4. Siirrä suklaa jääkaappiin jähmettymään noin tunniksi. Säilytä valmis suklaa huoneenlämmössä.
Kaikki Lidlin omien merkkien suklaissa käytetty kaakao on vastuullisuussertifioitua. Sertifionti varmistaa, että kaakaon tuotannossa on huomioitu ihmisoikeudet ja ympäristö.