Lidlin tähtikokki Teemu Laurell luottaa arkena helppoihin ja nopeisiin pastoihin. Suomalaisen siskonmakkaran hän parittaa espanjalaisen chorizon ja italialaisen spagetin kanssa, ja lopputulos on herkullinen.
1. Aloita valmistaminen keittämällä spagetti paketin ohjeen mukaan. Siivilöi keitetty spagetti ja pirskottele päälle oliiviöljyä, jotta pasta pysyy irtonaisena.
2. Kuori ja leikkaa sipulit hienoksi. Poista fenkolista päät sekä puinen osa ja halkaise fenkoli. Pese fenkoli sisältä huolellisesti ja leikkaa siitä ohutta suikaletta. Poista paprikasta sisälmykset ja leikkaa paprika ohuiksi kuutioiksi.
3. Leikkaa chorizot kuutioiksi ja lisää ne kuumalle pannulle. Et tarvitse paistamiseen öljyä, chorizosta irtoaa pannulle rasvaa, jossa se ja muut ainekset on helppo kuullottaa.
4. Purista siskonmakkarasta peukalon pään kokoisia, kuorettomia, paloja pannuun. Sekoita huolellisesti niin, että kaikki makkarat saavat kauniin värin.
5. Lisää sipulit pannulle ja kuullota hetki.
6. Lisää vielä paprika, fenkolisuikaleet ja tomaattimurska. Anna hautua hetki kattilassa, jotta maut tiivistyvät.
7. Lisää lopuksi hienonnettu lehtipersilja. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja tarjoile keitetyn spagetin kanssa, raasta päälle vielä ennen tarjoilua parmesaania.