Kylmäsavulohi muuttuu entistä juhlavammaksi tarjottavaksi, kun sen tarjoilee uudella tavalla. Sitruunaisen raikas annos saa makua pikamarinoidusta salottisipulista ja cocktailkurkuista. Rapsakat ruislastut viimeistelevät makumaailman.
1. Kuori salottisipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Sekoita joukkoon sitruunan mehu ja oliiviöljy, anna maustua hetki.
2. Leikkaa cocktailkurkut siivuiksi.
3. Levitä kylmäsavulohisiivut tarjoiluvadille tai suoraan lautasille.
4. Asettele lohisiivujen päälle salottisipulit liemineen sekä cocktailkurkut. Mausta sitruunan raastetulla kuorella, tuoreella tillillä sekä ripauksilla suolaa ja mustapippuria.
5. Tarjoile sitruunalohkojen ja ruislastujen tai -leivän kanssa.