Ruusukaalit sopivat hyvin aasialaisiin nopeasti valmistettaviin ruokiin, sillä ne maistuvat parhaalta hädin tuskin kypsinä.
Tarjoile nuudeleiden kanssa pannulla paistettua tofua tai kanaa, jos kaipaat annokseen ruokaisuutta.
1. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta kypsyminen loppuu.
2. Leikkaa ruusukaaleista tarvittaessa kanta pois ja halkaise ruusukaalit.
3. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna kevätsipulit.
4. Kuumenna öljy wokkipannulla. Paista ruusukaaleja muutaman minuutin ajan kuumalla pannulla, jotta ne saavat väriä. Laske hieman lämpötilaa ja lisää valkosipulit. Paista pari minuuttia.
5. Sekoita soijakastike, vesi, sokeri, sriracha ja limen mehu keskenään.
6. Lisää pannulle nuudelit, kastike ja kevätsipulit. Paista, kunnes kastike on lähes kokonaan haihtunut.
7. Tarjoile ruusukaalinuudeleiden kanssa limelohkoja, tuoretta chiliä, korianteria ja suolapähkinöitä.