Yhdistä kaksi joulun lempparia yhdeksi herkulliseksi tortuksi! Sydäntortut silataan vielä kinuski-päärynä-marmeladilla.
1. Ota taikinat sulamaan parikymmentä minuuttia ennen valmistusta. Leikkaa taikinapyörällä suorakaiteen muotoiset torttutaikinalevyt pituussuunnassa neljään yhtä suureen suikaleeseen. Eli saat paketista yhteensä 20 suorakaidetaikinapalaa.
2. Leikkaa paksusta piparkakkutaikinasta pituussuunnassa 20 kpl vajaan sentin paksuista suorakaidetaikinaviipaletta.
3. Voitele torttutaikinaviipaleet päärynä-kinuskimarmeladilla ja nosta päälle piparkakkutaikinaviipaleet.
4. Käännä viipalesandwichit kyljelleen ja kiepauta sen molemmat päät kaarevasti yhteen kohti taikinaviipaleen keskustaa, niin että niistä muodostuu sydämen kaaret. Muotoile vielä sydämen alaosa nipistämällä taikina keskeltä kapenevaksi.
5. Sipaise sydäntorttujen pintaan kananmunaa ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Nosta uunista ja anna jäähtyä. Halutessasi viimeistele tomusokerilla ennen tarjoilua.