Marenkikakku on helppo jälkiruoka juhlaan. Erityisen herkullinen tämä pavlova on, mikäli sen tarjoilee jäisten puolukoiden ja kuuman kinuskikastikkeen kera.
1. Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen.
2. Valmista marenkipohja. Mittaa valkuaiset puhtaaseen kulhoon ja vatkaa vaahdoksi. Lisää sokeri vähitellen ja vatkaa, kunnes seos on kovaa vaahtoa. Sekoita joukkoon vaniljasokeri, valkoviinietikka ja perunajauhot.
3. Öljyä kevyesti leivinpaperi ja levitä marenkivaahto ison pyöreän kakkupohjan muotoon. Paista marenkia tunnin ajan. Sammuta uuni ja anna pohjan jäähtyä jäähtyvässä uunissa.
4. Valmista kinuski. Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kinuskiksi, noin kymmenen minuutin ajan. Sekoita joukkoon piparimauste ja voi. Anna jäähtyä.
5. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon maitorahka. Mausta sokerilla.
6. Siirrä marenkipohja tarjoiluvadille. Levitä sen päälle kermavaahto ja puolukat. Viimeistele kinuskilla.