Taivaallinen nutellamousse valmistuu vain kahdesta raaka-aineesta: yhdestä osasta nutellaa ja kahdesta osasta vispikermaa. Tämä helppo jälkkäriresepti kannattaa opetella ulkoa!
Nutellamoussen voi valmistaa jo muutama tunti ennen tarjoilua ja antaa tekeytyä jääkaapissa. Mousse tömäköityy hieman kylmäsäilytyksessä. Jälkiruoan voi koristella vispikerman ja pähkinärouheen lisäksi esimerkiksi marjoilla, hedelmäpaloilla, suklaakarkeilla ja koristerakeilla.
1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Ota noin ¾ dl kermavaahdosta syrjään koristelua varten ja mausta halutessasi koristelukermavaahto ripauksella tomusokeria.
2. Sekoita loppuun kermavaahtoon hasselpähkinä-suklaalevite. Älä enää vatkaa vaan nostele ainekset sekaisin esimerkiksi muovilastalla.
3. Jaa nutellamousse tarjoiluastioihin. Koristele pienellä nokareella kermavaahtoa, rouhituilla pähkinöillä ja suklaalla.