Hulppea juustokakku saa päälleen rocky road -tyylisen kuorrutteen.
1. Valmista suklaamurotaikina. Yhdistä kulhossa vehnäjauho, kaakaojauhe ja tomusokeri. Nypi sekaan huoneenlämpöinen voi ja sekoita taikinaksi.
2. Valitse kakun kokoamiseen 20x30 cm kokoinen lasagnevuoka. Vuoraa vuoan sivut ja pohja leivinpaperilla, niin että paperin reunat ylettyvät reilusti vuoan reunojen yläpuolelle.
Painele taikina ohueksi vuoan pohjalle. Pistele taikinalevyn pintaa haarukalla reikiä ja paista 175 asteessa uunin keskitasolla kypsäksi eli noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
3. Valmista täytteet pohjan kypsyessä. Pane molempien täytteiden liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään.
4. Kumoa salted caramel-kastike kattilaan ja anna sen kiehahtaa. Purista kolme pehmennyttä liivatelehteä kuiviksi ja liota ne kuumaan kastikkeeseen. Nosta kinuskikattila sivuun jäähtymään.
5. Vaahdota keskenään tuorejuusto, vispikerma ja tomusokeri. Kiehauta appelsiinimehu mikrossa ja liota sekaan kuiviksi puristellut pehmenneet loput liivatelehdet. Sekoita appelsiini-liivateseos tuorejuusto-kermaseokseen. Puolita praliinisuklaakuulat ja lisää ne tuorejuustoseoksen sekaan.
6. Valmista pinnalle tuleva suklaakerros. Kiehauta kerma kattilassa, nosta se sivuun ja liota sekaan paloiteltu tumma suklaa. Sekoita seos tasaiseksi.
7. Kokoa kakku vuokaan. Levitä suklaamurotaikinan päälle tuorejuusto-praliiniseos, tasoita pinta ja valele päälle jäähtynyt kinuskikastike. Viimeistele kakun pinta vielä sulatetulla suklaalla. Peitä vuoka kelmulla ja nosta jääkaappiin vähintään 3-4 tunniksi ja mieluiten yön yli vetäytymään.
Ennen tarjoilua, hivuta kakku leivinpaperireunojen avulla varovasti vuoasta. Siisti reunat veitsellä tasaisiksi ja koristele kakun pinta reilusti haluamillasi konvehdeilla.