Meksikolainen fondue on perinteistä esikuvaansa helpompi valmistaa etkä tarvitse edes fonduepataa!
Kasaa juustot valurautapannuun tai uunivuokaan ja anna sulaa uunin lämmössä herkulliseksi dipiksi. Fondue viimeistellään ja koristellaan tuoreilla ripotteilla.
1. Kuutioi chorizo. Ruskista makkarakuutioita tilkassa öljyä valurautapannun pohjalla. Siirrä makkarakuutiot hetkeksi valumaan talouspaperin päälle. Siirrä takaisin pannuun.
2. Raasta cheddar ja lado makkaroiden päälle pannulle. Lusikoi tuorejuusto nokareina pannulle.
3. Kuumenna 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia, kunnes juusto kuplii. Sekoita dippi tasaiseksi.
4. Ripottele päälle hienonnettuna tomaattia, punasipulia, viipaloitua chiliä ja korianterin lehtiä.
5. Tarjoa juustodipin kanssa nachoja.