Nigella Lawsonin maapähkinävoipasta on villinnyt ruokamaailmassa, kiitos kekseliään ja edullisen reseptin.
Kokeile nyt helposti valmistuvaa ja edullista spagettiannosta, jonka kastike valmistetaan maapähkinävoista ja pastan keitinvedestä. Hittipastan takana on brittiläinen kokkitähti Nigella Lawson, ja reseptin ideana on kokata edullisista raaka-aineista ja mahdollisimman vähän sähköä käyttäen. Tämä resepti on inspiroitunut Nigellan reseptistä.
1. Keitä spagetti reilussa määrässä suolattua vettä. Keittämisen loppuvaiheessa, ota 2 dl keitinvettä talteen.
2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota valkosipulia paistinpannulla pienessä tilkassa öljyä pari minuuttia. Lisää pannulle maapähkinävoi ja pastan keitinvesi. Sekoita voimakkaasti, jotta kastike sekoittuu tasaiseksi ja sileäksi. Mausta kastikesitruunan mehulla, hunajalla, suolalla, paprikajauheella ja ripauksella chiliä.
3. Laita pinaatit lävikköön. Kaada samaan lävikköön spagetti keitinvesineen. Valuta vesi. Sekoita pasta ja pinaatit kastikkeeseen. Tarkista maku ja tarjoa heti.