Kanelilla ja neilikalla maustettu karitsa tuo pöytään tuulahduksen itämailta.
1. Ota karitsan kareet huoneen lämpöön tunti ennen valmistamista.
2. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
3. Hiero lihan pintaan suola, kaneli, neilikka ja mustapippuri. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja ruskista karitsan kareet.
4. Siirrä kareet pellille. Lisää pellille myös kirsikkatomaatit ja lorauta niille hieman öljyä ja ripottele päälle suolaa ja mustapippuria.
5. Paista karitsan kareita ja kirsikkatomaatteja 15-20 minuuttia. Jos sinulla on lihalämpömittari, niin käytä sitä. Sopiva kypsyys kareelle on 56 astetta. Kääräise liha folioon ja anna vetäytyä 10 minuuttia.
6. Levitä hummus tarjoiluvadille. Murustele fetajuusto päälle. Asettele hummuksen päälle karitsan kareet ja kirsikkatomaatit. Viimeistele ruoka tuoreilla yrteillä.
Vinkki! Leikkaa kareet luiden välistä valmiiksi annospaloiksi ennen tarjoilua, jolloin ruuan annosteleminen vadilta helpottuu.