Tämä suklaakakku vie kirjaimellisesti jalat alta, sillä se on tehty erityisesti ystävänpäivää silmällä pitäen. Afrodisiakkiset raaka-aineet suklaa, chili, kardemumma ja viikuna on perinteisesti mielletty lempeä nostattaviksi, ja ne takaavat tässäkin hurmaavan lopputuloksen.
1. Laita voi ja 200 g suklaata kattilaan. Hienonna chili ja lisää joukkoon. Kuumenna seosta hiljalleen koko ajan sekoitellen, kunnes se on sulaa. Anna jäähtyä kattilassa.
2. Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.
3. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja suola, kääntele lopuksi joukkoon voi-suklaa-chiliseos.
4. Pingota irtopohjavuoan pohjaan leivinpaperi ja voitele reunat voilla. Vuoan koosta riippuu, kuinka paksu kakusta tulee. Kaada kakkutaikina vuokaan ja paista noin 25-40 minuuttia kakun paksuudesta riippuen. Tarkista kypsyys työntämällä hammastikku kakkuun. Jos siihen ei tartu taikinaa, on kakku kypsä. Anna kakun jäähtyä hyvin ennen tarjoilua.
5. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon maitorahka, vaniljasokeri ja kardemumma. Leikkaa viikunat lohkoiksi.
6. Sulata loppu tummasta suklaasta ja valuta kakun päälle. Tarjoile kakku kardemummakerman ja tuoreiden viikunoiden kera.