Chili con carne -pasta on uusi versio klassisista italian- ja meksikon padoista. Yhdessä astiassa valmistuva jauheliha-papupasta säästää tiskissä ja on raaka-aineiltaan edullinen.
1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
2. Ruskista jauheliha tilkassa öljyä padassa tai isossa paistinpannussa. Lisää ruskistuksen loppuvaiheessa sipuli ja valkosipuli ja paista vielä muutama minuutti.
3. Lisää pataan tomaattimurska, ruokakerma, vesi, pasta, suola ja mausteet. Keitä pataa miedolla lämmöllä välillä sekoitellen noin 10 minuuttia.
4. Valuta pavut ja lisää pataan. Anna hautua vielä pari minuuttia.
5. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa chilicon carne -pasta juustoraasteen kera.
Voit valmistaa kasvisversion korvaamalla jauhelihan yhdellä paketilla Next level -vegejauhista.