Mari voitti Mini Cooperin Lidl Plus -arvonnassa

Mari ajelee uudella sähköautolla työ- ja kauppareissuja.

08.09.2022 | teksti Lidl | kuva Lidl

Lidl Plus -etusovelluksessa oli kesällä 2022 kampanja, jonka pääpalkintona oli Mini Cooper -sähköauto. Pääpalkinto arvottiin suorassa Instagram-lähetyksessä 29.8.2022. Voitto osui järvenpääläiselle Mari Kumpulaiselle.

Mari sai tietää voitosta kesken kahvittelun. Vanhemmat olivat tulleet kyläilemään ja he olivat juuri asettautuneet kahvipöydän äärelle, kun Marille tuli puhelu tuntemattomasta numerosta. Hän mietti, että viitsiikö siihen vastata.

- Mitä ihmettä! Onko tämä tottakaan! Epäusko iski, että olenko oikeasti voittanut, Mari kertaa hetkeä, jolloin hän sai kuulla olevansa tuore Mini Cooperin omistaja.

Hän laittoi puhelimestaan vielä kaiuttimen päälle, jotta vanhemmatkin todistaisivat puhelua. Mari arveli, että eivät he häntä muuten uskoisi. Mari ei tiennyt miten päin olisi, ja taisi häneltä muutama voimasanakin päästä puhelun aikana.

- Pyytelin anteeksi innostumistani. Olin vain niin iloinen.

Ilosanomaa piti tietenkin levittää heti myös ystäväpiiriin. Facebookiin hän laati päivityksen, jossa hän kertoi olevansa tuore sähköauton omistaja.

- Joku ehti jo vitsailla, että etten olisi vain jotain lasten leikkiautoa voittanut. Toinen pohti, että oliko auto vain vuodeksi, Mari hekottelee.

Auto tulee lapsiperheelle aivan tavanomaisten arjen askareiden avuksi. Mari on juuri palaamassa töihin perhevapaalta, joten töihinpaluu sujuu sutjakkaasti uudella autolla. Tietenkin Mari huristelee autolla myös Lidliin ostoksille.

- Vähintään kerran viikossa käydään Lidlissä. Aika pitkälti kaikki perheen ruokaostokset tehdään siellä. Hyödynnän myös Lidl Plus -sovelluksen etukuponkeja ahkerasti, ja kivaa on kun ostosten jälkeen paljastuu aina uusia kuponkeja, Mari sanoo.

Uusi auto on mieluisa myös perheen pienimmälle, joka matkustaa vielä turvaistuimessa. Hän pääsee nyt ihailemaan maisemia auton panoramaikkunoista.

Lidl Plus -sovelluksessa oli kesällä 2022 leimakorttikampanja. Kampanjan aikana arvottiin viikoittain vaihtuvia palkintoja, muun muassa Särkänniemen lippupaketteja, Samsung Galaxy Z Flip3 -puhelimia, Lidl-lahjakortteja, Bookbeatin lahjakortteja ja lahjakortti Järvisydämeen. Pääpalkintona arvottiin Mini Cooper SE Maximise -sähköauto.

***

Tarkkasilmäiset saattoivat huomata arvonnassa voiton osuneen Mari L.:lle. Mari meni naimisiin alkuvuonna ja otti silloin miehensä sukunimen käyttöön. Sukunimi vaihtui Kumpulaiseksi. Lidl Plus -sovellukseen hän ei ollut huomannut vaihtaa nimeään ajantasalle, joten voitto osui vielä vanhalle nimelle.