Katri voitti sähköauton Lidlistä: ”En uskonut sitä todeksi, eikä uskonut kukaan muukaan.”

Viime kesän Lidlin kesäkuponkikampanjan pääpalkinnon, sähköauton, voitti tamperelainen Katri. Hän uskoi tapahtuneen todeksi vasta istuessaan uuden karhean autonsa ratissa.

30.05.2022 | teksti Elisa Ojala | kuva Lidl

Kesällä 2021 Katri Yli-Orvola oli kotona keittiön pöydän ääressä etätöissä. Työpäivä oli kiireinen mutta sen katkaisi puhelu tuntemattomasta numerosta. Seurasi hetki, jota Katri ei unohda koskaan.

”Minulle kerrottiin, että olin voittanut auton! Taisin vastata spontaanisti, että mikä juttu tämä nyt on? Älä nyt viitsi, eihän kukaan voita autoa arvonnasta”, Katri Yli-Orvola kertoo.

Olo oli epätodellinen. Työpäivän kiireet loppuivat kuin seinään, eikä loppupäivän hommista tullut enää mitään.

”Olin niin kiitollinen ja onnellinen. Lähetin viestejä vanhemmille, kummeille ja kavereille, eikä kukaan uskonut asiaa.”

Voitto konkretisoitui niin Katrille kuin lähipiirillekin muutaman viikon kuluttua, kun Katri matkusti miehensä kanssa Lidlin pääkonttorille Espooseen lunastamaan sähköautoaan.

”Vielä siinäkin vaiheessa kaikki oli niin uskomatonta, että en meinannut edes osata autoa ajaa. Ajoin varovasti kahtakymppiä ja mieheni tokaisikin, että meillä menee yli viisi tuntia Tampereelle, jos tätä vauhtia jatketaan”, Katri Yli-Orvola nauraa muistolleen.

Kesän 2022 leimakorttikampanja. Voita Mini Cooper -sähköauto!

  • Leimakorttikampanja on voimassa 20.6.–28.8.2022.

  • Osallistua voi Lidl Plus -sovelluksen leimakortti-kampanjan kautta.

  • Ostamalla Lidlissä 35 eurolla saa yhden leiman. Kolmella leimalla voi osallistua arvontaan.

  • Osallistua voi kampanjan aikana useaan kertaan.

  • Viikkopalkintoja arvotaan läpi kesän. Palkintoina mm. kajakki, lippuja Särkänniemeen, Samsung Galaxy 2 flip 3 -puhelimia, lahjakortteja Lidliin, e-kirjapalveluihin ja Järvisydämeen.

  • Pääpalkinto on chilin punainen Mini Cooper SE Maximise -sähköauto.

  • Lue lisää ja katso osallistumisohjeet täältä.

Voiton resepti: ostokset ja onni

Katri Yli-Orvola voitti sähköauton Lidlin kesän 2021 leimakorttikampanjasta, johon hän osallistui Lidl Plus -sovelluksella. Katri käy paljon Lidlissä, joten hänelle kertyi ostoksista sovellukseen leimoja lähes huomaamatta. Kolmella leimalla pystyy osallistumaan arvontaan. Voittajat arvotaan kaikkien osallistujien kesken, joten hyvää tuuriakin tarvitaan.

”Sen verran kilpailuhenkinen olen, että Lidlissä käydessä tuli kytättyä, että saan kokoon leimaan vaaditun 35 euron summa”, Katri myöntää.

Ja perheessä uskotaan myös Katrin hyvään arpaonneen.

”En juurikaan lottoa tai osallistu kilpailuihin, mutta olen voittanut 15-vuotiaana skootterin ja kerran musiikkikilpailusta rahaa. Perheessämme luotetaan onneeni ja laitetaan kilpailut aina vetämään nimissäni”, hän paljastaa.

Työ, lapsiperhearki ja sähköauto - kuinkas sitten kävikään?

Voitettu sähköauto kotiutui Yli-Orvoloiden perheeseen, jossa oli jo ennestään myös osittain sähköllä toimiva hybridiauto. Sähköllä ajaminen oli siis entuudestaan tuttua.

”Kun menen kauppaan, latautuu auto sillä aikaa parkissa. Ihanan helppoa. Siitä ei ole mitään ylimääräistä vaivaa ja nykyisillä polttoaineen hinnoilla se on tosi edullistakin”, Katri sanoo.

Katri on jatkanut Lidlin asiakkaana ja nyt hän kehtaa jo jättää nykyisen hybridiauton latautumaan kaupassa käynnin ajaksi näkyvällekin paikalla.

”Olen käynyt Lidlissä siitä asti, kun se rakennettiin Tampereen Lielahteen. Tykkään kaupasta älyttömästi, joten käyn jatkossakin. Ja kyllä tänäkin kesänä kerään leimat ja osallistun arvontaan.”